Gooody Fooods of expensive fooods?


Ik ben bezig met mijn administratie bij te werken en ik kom een bonnetje tegen van ‘Gooody Fooods’. Ja inderdaad met 3 o’s. ‘Gooody Fooods’ is een zogenaamde biologische winkel die naast food artikelen ook non food artikelen aanbiedt volgens haar website www.gooodyfooods.nl. Best een hippe website met hippe kleuren. Ze hebben ook een twitter account uiteraard: GooodyAlmere. Meteen maar ff volgen. Eens kijken of ze daar ook nog een boodschap uitdragen. Naast Almere hebben ze overigens ook nog een winkel in Zwolle en Hilversum. Dat je het even weet.

Gooody Foods probeert via haar website mij in ieder geval een goed en eerlijk gevoel te geven. Dat lukt ze op zich aardig. Maar ik sta toch nog wel verbaasd over wat ik moest betalen voor die paar artikelen. Ik zal het even opsommen:

  1. Spaanse Bol € 2,80
  2. Halfvolle Melk € 0,99
  3. Eko Roomboter € 1,75
  4. Demeter Eieren verpakt € 1,98
  5. Chilling chili Mayonaise € 3,99

Totaal moest ik € 11,51 betalen. Ik vind dat toch wel erg prijzig. Oke het komt ook wel door de mayo maar toch. Kunnen biologische, met liefde gemaakte producten niet goedkoper? Of zijn de ‘foute’ producten te goedkoop?

Het goede gevoel wat ik zou moeten krijgen is toch niet helemaal aanwezig. Of pas ik gewoon niet in de doelgroep?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s